Binnen Schilderwerk

Vanaf 2001 is het, voor ons als schilders, niet meer toegestaan om binnen schadelijke oplosmiddelhoudende producten te gebruiken. Dat is een ingrijpende verandering geweest.
In eerste instantie is het, naast dat het gezonder is voor de schilder zelf, natuurlijk ook prettiger voor u, de bewoner. Zo heeft u zo vrijwel geen last meer van nare verfluchtjes in huis tijdens en na het schilderen.
Een ander groot voordeel van die producten is dat ze, door de snelle droging ervan, veel minder gevoelig zijn voor aanhechting van stof e.d. en er kan ook snel weer een volgende laag overheen aangebracht worden.
De nu dus verplicht te gebruiken milieuvriendelijke water verdunbare lakken zijn de  laatste jaren sterk verbeterd. Het kwaliteitsverschil met de traditionele verven is grotendeels verdwenen.
Deze lakken kunnen wij op ons verf mengsysteem in vele tinten en kleuren voor u maken.

Wandafwerking
schilderwerk de rouw schilders

Schilderwerk de Rouw Schilders

Naast het schilderwerk binnen dragen we ook zorg voor uw wandafwerking. Slechte delen van oude stuc lagen worden door ons verwijderd en opnieuw aangesmeerd. Zwak stucwerk kan eventueel verstevigd worden door de wand te beplakken met een glasvlies weefsel, die vervolgens in elk gewenste kleur geschilderd kan worden.
Natuurlijk kunnen die fraai glad gesmeerde muren ook door ons beplakt worden met diverse soorten behang, in allerlei designs en reliëfs, dat wij tevens voor u kunnen leveren.
Door gebruikmaking van meerdere kleuren in diverse tinten en glansverschillen én door toepassing van behang en/of decoratietechnieken, zoals b.v. sjabloneren of sponzen, is het mogelijk om uw woning van binnen die uitstraling te geven die het beste bij u past. Van klassiek tot speels of uitdagend.

Winterkorting

Bij het uitvoeren van alle binnen schilderwerkzaamheden geven we u een aantrekkelijke winterkorting gedurende de periode van begin november tot half maart.
Neem gerust contact met ons op en we zorgen ervoor dat uw woning in korte tijd een geheel nieuw aanzien krijgt.