Buiten Schilderwerk

Een belangrijke taak van het bedrijf is het periodiek onderhoud plegen aan het buitenschilderwerk van bestaande woningen. Als u met regelmaat het buitenwerk door ons laat bijhouden bent u voor lange tijd verzekerd van een kwalitatief uitstekende, en zeker ook niet onbelangrijk, fraai ogende afwerking .
Regelmatige controle en onderhoud is zo belangrijk omdat dan snel zwakke plekken in het verfsysteem ontdekt en vervolgens verholpen kunnen worden. U komt daardoor nooit onverwacht voor onaangenaam hoge schilderskosten te staan.

Renovatie

Mochten er al slechte (rotte) plekken zitten in kozijnen e.d. dan kunnen wij die vaak heel goed repareren waardoor vervanging niet nodig is wat u veel geld en overlast bespaart.
Wij repareren die zwakke stukken door ze eerst nauwkeurig uit te zagen of frezen vervolgens te impregneren en op te vullen met duurzame 2-componenten vulmiddelen. Daaroverheen kan dan, net als op al het overige houtwerk, een duurzaam verfsysteem aangebracht worden.

Houtwerk buiten

Voor de afwerking van het houtwerk buiten gebruiken we zeer elastische High Solid aflakken. Doordat daarin minder oplosmiddel zit blijft er meer laagdikte over na droging wat ze extra duurzaam maakt. Ook zijn ze goed vochtregulerend, vocht wat  in het hout zit kan naar buiten toe verdampen.
Deze verven kunnen door ons eigen verf mengsysteem in vele kleuren gemaakt worden, in een half- of hoogglans.
Ook kitranden langs het glas, (zowel binnen als buiten!), behoren regelmatig op lekkages gecontroleerd  te worden. Slechte afdichting zorgt er vroeg of laat voor dat zelfs goede verfsystemen door vocht worden ondermijnd en los laten, waardoor rot ontstaat.
Met goede elastische beglazingskitten zorgen we ervoor dat vocht geen kans meer krijgt.
Deze kitten zijn prima overschilderbaar met al de gebruikelijke aflakken.

Gevelafwerking

Tevens zijn we er voor uw gevelreiniging en gevelafwerking buiten.
Gevels die door weersinvloeden vies en vuil zijn geworden kunnen door ons d.m.v. hogedrukreiniging weer een mooi aanzien krijgen. Daardoor komt ook uw zojuist geschilderde houtwerk beter uit de verf.
Natuurlijk reinigen we ook gecoate gevels. Eventuele beschadigingen worden eerst door ons gerepareerd alvorens de muren te behandelen met een duurzame elastische vochtregulerende muurverf.
Door roest aangetaste ijzeren hekwerken e.d. kunnen d.m.v. de juiste voorbehandelingen en afwerklagen weer een mooi aanzien krijgen.

Regelmatige controle noodzakelijk

Laat al uw buitenschilderwerk dus regelmatig door ons controleren en we bepalen samen met u wat er nodig is om het weer in prima staat te krijgen en zeker ook te houden. Natuurlijk voorzien we u daarbij ook graag van kleuradvies zodat uw woning de door u gewenste uitstraling krijgt.

Referentie Salie, Kerkdriel