Glasservice

Glasservice is altijd een belangrijk onderdeel van het bedrijf geweest. Was het eerst vooral reparatie van enkel glas nu is het veeleer vervanging van enkele en dubbele ruiten door dubbel glas. De eventueel benodigde nieuwe glaslatten worden eveneens door ons geleverd en op maat gemaakt
Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het glasdicht maken van uw nieuwe woning of aanbouw.
Wij gebruiken uitstekende elastische afdichtingskitten die met alle gebruikelijke aflakken overschilderbaar zijn.

glasservice de rouw schilders

Ook voor glasservice de Rouw Schilders

Energiebesparend

De isolerende eigenschappen van dubbel glas zijn, door het gebruik van warmtereflecterende folie en een speciale gasvulling, sterk verbeterd waardoor uw gasverbruik nog verder omlaag kan.
Dubbel glas is leverbaar in vele varianten b.v. met een gefigureerde glaslaag of met glas-in-lood tussen de ruiten geplaatst.
Mocht het bij u niet mogelijk zijn om de enkele beglazing te vervangen door dubbele, b.v. doordat de sponningdiepte te gering is, dan is er altijd nog de mogelijkheid om voorzetramen te laten plaatsen. Deze worden scharnierend uitgevoerd waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn.
Wij kunnen ze voor u leveren en plaatsen, zodat ook uw stookkosten verlaagd worden en er een prettiger leefklimaat in huis ontstaat.
Blank glas, in meerdere diktes, is door ons direct uit voorraad leverbaar en kan op onze glasafdeling in de door u  gewenste grootte gesneden worden. Ook zijn enkele soorten gefigureerd glas, door ons op maat gemaakt, uit voorraad leverbaar.
Vele speciale soorten glas  b.v. glas met geslepen facetranden of  veiligheidsglas zijn op bestelling leverbaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor het beantwoorden van al uw vragen.

Werkplaats glasservice de Rouw Schilders