Het bedrijf

winkel de rouw schilders

Winkel aan de Hoorzik 7b te Kerkdriel

Het bedrijf is in 1948 opgericht door vader, Gerrit de Rouw, onder de naam Schildersbedrijf G.A. de Rouw.
Aanvankelijk met enkele schildersknechten uit de buurt en vanaf 1976/1977  met  2 van ons, Gerard en Henk, als personeel, is het een bedrijf geworden dat vooral actief en bekend was in de eigen gemeente. Ook moeder had een belangrijk aandeel in het bedrijf. Naast de zorg voor het gezin was ze er voor de verkoop van verf en behang vanuit de werkplaats aan huis.
Het was dus een familiebedrijf dat midden tussen de mensen stond en dat daardoor snel het vertrouwen van ze kreeg.
Als ze een schildersklus hadden wisten ze dat het door vader en zijn personeel goed en bekwaam werd uitgevoerd tegen een zeer aanvaardbare prijs.

Naast schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten, waren er zeker ook andere activiteiten waar het bedrijf zich mee bezig hield zoals b.v. wandafwerking, muren uitvlakken waarna er behangen of getext kon worden en om vooral niet te vergeten, glaszetten.

Gerard de Rouw

Na de pensionering van vader is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Gerard, die kort daarvoor de benodigde ondernemingspapieren had behaald. Het bedrijf is in belangrijke mate hetzelfde gebleven. Een klein allround bedrijf dat mede door het geven van duidelijke adviezen, betreffende de juiste werkwijze en het beste verfsysteem e.d., en het opstellen van een uitgebreide overzichtelijke prijsopgave het vertrouwen van zijn klanten probeert te krijgen. Omdat ik als eigenaar tevens de werkzaamheden uitvoer kunnen eventuele wensen of klachten snel besproken worden, wat veel van onze klanten prettig vinden.

Veelzijdig

We zijn een compleet bedrijf dat naast schilderwerk ook kleine tot middelgrote houtreparaties kan uitvoeren en voor een mooie en strakke wand- en gevelafwerking kan zorgdragen en dat tevens gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van dubbele of enkele beglazing, alsook van scharnierende voorzetramen.
Uiteraard zijn we met onze tijd meegegaan en worden hedendaagse producten, technieken en klimmaterialen gebruikt om goed, snel en veilig te kunnen werken.

Het werkgebied is niet alleen meer de eigen gemeente maar is uitgebreid naar de regio Den Bosch (Rosmalen, Vught).
Laat u zich verder informeren door deze internetsite, en aarzel niet contact met ons op te nemen voor het beantwoorden van al uw vragen.

Tot ziens!